Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Engedd meg, hogy köszöntselek az oldalunkon és pár sorban bemutassam a JAPE Vadász Kft-t, filozófiánkat, céljainkat.

A JAPE Vadász Kft 2011-ben alakult. Vállalatunk tulajdonosai kizárólag magyar természetes személyek. Mindannyian kedveljük a természetet, sportot, vadászatot, lövészetet. Ez ihlette meg anno a cégalapítást ötletét. Én éppen úgy, mint kollégáim, aktívan részt veszek a magyar sportlövész életben, emellett szenvedélyes vadász is vagyok. Az évek alatt megszerzett tapasztalataim segítségével nagyban hozzá tudok járulni ahhoz, hogy az általunk forgalmazott termékek a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek.

Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink részére csak és kizárólag nagyon jó minőségű termékeket értékesítsünk, ezért a termékpalettánk is csak az általunk kipróbált és megfelelőnek ítélt termékekből áll össze. Vállalatunk végzi az olasz CHEDDITE, PEGORARO és a BASCHIERI & PELLAGRI lőszerek, a szintén olasz EUROTARGET korongok (agyaggalambok), a lett DUPLEKS speciális gyöngygolyók, valamint az olasz RIZZINI fegyverek kizárólagos magyarországi forgalmazását, ami lehetőséget ad számunkra, hogy kiváló ár- és értékarányú termékkel lássuk el a magyarországi felhasználókat.

Célunk, hogy munkánkkal megteremtsük a lehetőséget, hogy a sportoláshoz, vadászathoz és a szórakozáshoz megfizethető áru termékeket nyújtsunk, ezeket mindenki számára elérhetővé tegyük. Ugyanakkor nyitottak és elkötelezettek vagyunk a lövészsport népszerűbbé tétele iránt is.

Köszönöm, hogy elolvastad e rövid gondolatsort és megtiszteltél minket a figyelmeddel!

Durkó János Ügyvezető